1. Hæme

Her er jeg bare meg selv – på jakt etter vår og hvitveis!

Alle forstår kanskje ikke hvor stort det er for meg å være tilbake her i mitt barndomsrike.

Glemt er den sterkt svaksynte dama fra blindeforbundet, som holder forederag om hvordan det er å være synshemmet.

Her er jeg bare ho Synnøve på Teia, og den hvite stokken er blitt turstav. Jeg tar på meg støvler, og med Ipaden i sekken legger jeg i veg, stadig på jakt etter de gamle stiene, skolevegen gjennom skogen, setervegen, stedene vi fant liljekovall, hvitveis eller blåbær!

Om jeg ikke finner hvitveisen før jeg må dra hjem til Moss, så har jeg funnet igjen litt av meg selv, alle disse fantastiske minnene, som alltid vil være en del av den jeg er!  – og jeg fant hvitveisen til slutt også!

Synnøve Myrdal – 2015

Hæme 3Hæme 2Hæme 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s